Leje af Fliseklipper

Fliseklipper som egner sig til belægningssten, fliser og lign.

Fliseklipper
Lejepris: 1 døgn: 150,- | 3 døgn: 300,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Fliseklipper
Motor: 4
Mulighed: Til Leje
Vægt: 49kg.
Højde: Fliser max 5-7cm.
Længde: Fliser max 40cm.
Fliseklipper Udlejning til private og erhverv

Lej en fliseklipper/flisesaks, maskinen egner sig op til fliser på max 40cm. i længden, og maksimalt 5-7 cm. tykkelse alt efter længde der ønskes klippet. Maskinen arbejder ved at man trykker to knivblade sammen og dermed klippes/brydes betonflisen over i to stykker.

 

Hvilken størrelse fliseklipper skal vælges?

Når du vælger fliseklipper er der 2 vigtige faktorer der spiller ind - først og fremmest længde på det ønskede stykke flise der skal klippes over, og dernæst tykkelsen på flisen. De helt tykke fliser på 7 cm. som maskinen for så vidt kan tage, kan ikke altid klippes hvis man ønsker at benytte fuld klippelængde pga. manglede tryk på knivbladede. Vi anbefaler derfor at klippe 7cm. fliser i max 15-20cm. længde og 5-6cm. fliser op til 35-40cm. længde.

 

Gode råd ved brug og leje af fliseklipperen

Fliseklipperen benyttes ved at man trykker to knivblade kraftigt sammen og dermed klippes/brydes betonflisen over i to stykker. Bruddet efterlader en kant med mindre ujævnheder, resultatet af kanten afhænger af betonens beskaffenhed og kan ikke forudsiges før brug. Som regel er bruddets kant relativ jævn, indenfor ca. 5-10mm og flisen egner sig derfor fint til kanter, samlinger og lignende steder hvor man ønsker klippede størrelser af flisen for at fuldende projektet.

No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen

Justering af klippetykkelse/tryk

5
Det er en fordel at justere klippetryk/tykkelse på maskinen jævnligt efter klipning af gentagne fliser. Dette gøres nemt ved at dreje håndtag til justering af klippetykkelsen.
2022-12-25

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Lej en trailer til maskinen

Inklusive ramper!
150,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.