Leje af materiel og udstyr til entreprenør, anlæg og park/have
Udlejning af maskiner til park- og anlægsarbejde

Vi har et udvalg af de mest brugte maskiner til de mindre opgaver som både private og firmaer kan have glæde af. Det kan være alt fra anlæg af terrassen eller indkørslen, til rydning og bearbejdning af mindre skov områder. Vores udstyr og værktøj henvender sig primært til de mindre private og firma opgaver og der er næsten alt der skal bruges til anlæg, byggeri, have/park arbejde og meget andet. Vi udvælger hovedsageligt udstyr til udlejning, som vi mener dækker vores kunders behov, og derudover ved at lytte til hvad de har af ønsker og projekter.

 

Vores Værdier

Vi prøver at ramme en fornuftigt sammenhæng mellem pris og kvalitet på det udstyr vi udlejer. Vi gør det for at du som kunde skal få mest mulig glæde og arbejde udført med udstyret til den mest fornuftige pris vi mener der kan leveres.

Du har mulighed for at forhåndsreservere udstyret så det er klar til netop dit næste projekt - hvilket også betyder du er sikker på udstyret står klar til dig en given periode det er booket. Vi mener at bookingen af udstyret giver en god mulighed for at gøre planlægningen af sit projekt mere fornuftig og gennemarbejdet.

Vi hører meget gerne om dine erfaringer med det udstyr du lejer hos Maskinudlejning Roskilde, så vi kan arbejde på at forbedre tingene fremover hvis der mod forventning skulle være noget du ikke er helt tilfreds med. Det er både dine gode og dårlige erfaringer vi kan bruge til at udvikle tingene i en bedre retning, så du er altid meget velkommen til at fortælle os om dine oplevelser med udstyret.

 

Vores Vision

Det skal være fornuftige lejepriser og funktionelt udstyr som leveres til kunden. Kunden får på den måde mest muligt ud af pengene som bruges på maskinleje. Derudover vil vi være fleksible med hensyn til tider for afhentning og aflevering, lejeperioder, booking af maskiner og værktøj, osv. Vi ønsker at det udstyr vi leverer er fuldt funktionsdygtigt til netop den opgave du ønsker løst og udstyret bliver derfor jævnligt efterset og vedligeholdt så alt det mekaniske og tekniske er i bedst muligt orden.

 

Firmaets Historie

Firmaet blev dannet i 2016 og har hovedbase i Roskilde. Vi er en mindre virksomhed som henvender sig til private og mindre firmaer som fra tid til anden har brug for materiel til opgaver der skal løses. Firmaet køres på fuldtid og som primær indtægtskilde sammen med anden udlejningsvirksomhed indenfor teknik, lyd og lys.

Udvalgt Udstyr

Minigraver Bobcat
Bobcat 320 Minigraver Udlejning
Minigraver Kobelco
Leje af Kobelco Minigraver
Traktor
Traktor Udlejning
Motorbør
Motorbør Leje
Stubfræser
Stubfræser/Rodfræser Udlejning
Højtryksspuler
Leje af Nilfisk Højtryksspuler