Leje af Møbelrenser til polstrede møbler, bilsæder, madrasser og tæpper.

Møbelrenser som egner sig til de fleste mindre opgaver.

Tæpperenser Udlejning (Pro)
Lejepris: 1 døgn: 600,- | 3 døgn: 1.200,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Tæpperenser Udlejning (Pro)
Til Leje
230V Stikkontakt
Tæpperenser Udlejning (Pro)
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: 1250W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 10,7kg.
Længde: 69cm.
Tæpperenser Udlejning til private og erhverv

Leje af Kärcher Puzzi 10/1 som er en af de mest brugte professionelle tæpperensere på markedet. Den kan bruges til rens af tæpper, møbler, bilsæder, interiør og mange andre ting. Maskinen sprayer sæbeopløsningen ud over emnet for at opløse skidt og snavs, og suger så det beskidte vand op igen. Den har en sugeevne (vakuum) på: 220mbar og en sprøjtetryk på 1 bar. Tæpperenseren her er anbefalet til rengøring af ca. 20-25kvmt. i timen. Tankkapaciteten er på 10 liter rent vand og 9 liter snavset vand.

 

Hvilken størrelse tæpperenser/møbelrenser bør lejes?

Når du lejer en tæpperenser skal størrelsen primært vælges ud fra det areal du ønsker at bearbejde og rense. Møbelrenseren leveres med to forskellige mundstykker - et smalt som egner sig rigtig godt til bilsæder, små møbler og lignende opgaver. Derudover et bredt mundstykke med sugelæber der er egnet til tæpper og større overflader. Du kan sagtens eksperimentere med de to mundstykker til forskellige opgaver - resultatet kommer ofte an på overfladens beskaffenhed og areal.

Vi anbefaler oftest at bruge Kärcher's egne rensevæsker, som kan fås i større supermarkeder og byggemarkeder. Du bør altid læse grundigt på flasken hvilken type materialer den kemiske rens er egnet til og først prøve dig forsigtig frem på materialet et ikke synligt sted. Alternativt kan der bruges en mild vand/sæbeopløsning i stedet for de kemiske rensemidler.

 

Gode råd ved brug og leje af tæpperenseren

Når du benytter tæpperenseren, så er det altid en god ide at prøve sig frem på et ikke synligt sted først - specielt hvis du bruger rensemidler og kemiske produkter. Både for at lære maskinen at kende, og samtidig se hvordan rensemidlet virker og reagerer på det materiale man ønsker at rense.

Maskinen er udstyret med klart glas ved vandgennemstrømningen, hvilket betyder du visuelt kan overvåge hvor meget skidt/urenheder der kommer med i det vand tæpperenseren suger op igen. Vi har haft en del kunder der har haft succes med at bruge tæpperenseren i samarbejde med en damprenser, hvilket betyder du først blødgør skidt/snavs med den varme damp fra damprenseren og dernæst vasker/suger skidtet op med tæpperenseren.

NB! Tæpperenseren kan påfyldes tæpperens fra byggemarkedet, eller alm. vand/sæbe opløsning.

 
Medfølgende udstyr ved leje af tæpperenseren
  • 1 stk. Gulvmundstykke med fleksibel sugelæbe.
  • 1 stk. Møbelmundstykke.

Funktioner

Drivkraft:
220v Stik
No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.