Om firmaet

Vores Værdier

Udlejning af materiel med succes, handler i høj grad om at kundens forventninger imødegås, og der dannes derved et fornuftigt samarbejde mellem udlejer og kunden. Nedenstående 4 punkter beskriver ganske fint de grundværdier vi stræber på hos Maskinudlejning Roskilde.

Fleksibilitet ved afhentning og aflevering af materiel

Funktionelt og vedligeholdt materiel

Overholdte aftaler

Fornuftige priser

0
Glade Kunder
0
Udlejnings Maskiner
0
Antal Udlejninger
divider
divider
Transport

Transport

Vi kan levere og afhente materiellet på din adresse. Du altid få en fast pris på transport i forbindelse med leje af maskiner. Prisen afhænger af afstanden, tidsforbrug og sæsontravlhed.
Lejedøgn

Lejedøgn

Vi kører med 24 timers lejeperiode, hvilket betyder du har bedre tid til transport og brug af materiellet. Lejeperioden starter f.eks. kl. 9 eller kl. 17 og varer antal lejedøgn.
Selvhenter

Selvhenter

Afhentning og aflevering af materiel sker altid på vores adresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde. Afhentning kan ske efter aftale fra kl. 9-19 hverdage og efter aftale i weekender. Det er altid en fordel at booke inden ankomst.
Kontakt

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 4098 5290 mandag-fredag kl. 9-20 og weekender kl. 12-19. Du kan døgnet rundt sende SMS til førnævnte telefonnummer eller sende os en e.mail.

Glade Kunder

“ Vi havde spørgsmål omkring brug af minigraverens mere tekniske funktioner. Vi ringede ind til Maskinudlejning Roskilde og fik hurtig svar på vores spørgsmål. ”
“ Projektet trak ud - Vi ringede og forlængede lejeperioden nemt og hurtigt over telefonen, og de ekstra lejedage blev endda billigere end forventet. ”
“ Jeg var lidt uheldig med knækkede bolte på en havefræser grundet sten i jorden, ringende ind og fik en god vejledning omkring udbedring. ”

Tilmeld Nyhedsbrev