Betingelser - Maskinudlejning Roskilde

Læs disse betingelser inden du booker udstyr, så du får den bedste oplevelse

Lejebetingelser

Booking & Ændringer

Booking og bestilling af maskiner og udstyr kan enten gøres ved at du sender en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller en sms til 40985290. Beskeden skal indeholde navn og adresse, udstyret du ønsker og lejeperiode. Du vil herefter modtage en bekræftelse retur og beløbet indbetales straks via MobilePay til 56001, Maskinudlejning Roskilde. Materiellet er først booket efter indbetalingen, enten via MobilePay eller straksoverførsel. Du er naturligvis altid meget velkommen til at ringe inden med evt. spørgsmål.

Afbestilling af udstyr foregår på sms eller e-mail. Vi refunderer som udgangspunkt ikke indbetalt lejebeløb retur på afbestillinger, men du har altid mulighed for at flytte booking til senere brug uden beregning eller have pengene som gavekort til at leje andet udstyr på et senere tidspunkt. Afbestilling skal dog være foretaget min. 24 timer før lejeperiodens start. Senere afbestilling vil som hovedregel oftest have samme mulighed for flytning af booking uden beregning.

 

Lejebetingelser

Lejeperioden vil fremgå af ordre korrenspondancen på enten mail eller sms som er foretaget ved booking. Afleveres udstyret ikke til tiden eller indenfor anden aftalt tid vil der blive pålagt fuld dagspris pr. dag udstyret ikke er os i hænde. Ønsker du at forlænge din lejeperiode skal du kontakte os for at sikre at udstyret ikke er booket til anden side og du kan derfor først forlænge lejeperiode efter du har modtaget skriftlig aftale herom.

Ved udlevering af materiellet på Maskinudlejning Roskilde's adresse, eller ved levering af materiel skal der fremvises billede id klasse 1 (pas eller kørekort) som tilhører den person som lejeaftalen indgås med og som samtidig overtager ansvaret ved betaling af lejen. Der er monteret GPS sporing på noget af det materiel der udleveres og det betyder at udstyret spores og registreres løbende.

Materiellet skal rengøres så det fremstår i samme stand som ved modtagelsen (fejes / vaskes for synlig jord, o.l.). Benzin og diesel maskiner er som udgangspunkt ikke fyldt med brændstof da lejer selv sørger for dette. Det er muligt at låne en benzindunk hvis det ønskes. Slutrengøring fakturares 300,- inkl. moms pr. påbegyndt halve time hvis maskinen ikke fremstår i rimelig stand som ved udlevering.

Ved mistanke om at lejer udøver tyveri, bedrageri eller på anden måde forsøger at snyde os forbeholder vi os retten til at offentliggøre personlige data (kontaktoplysninger) og evt. billedemateriale som led i eftersøgningen af lejer og tilvejebringelsen af materiellet.

 

Transport og brug af det lejede udstyr

Lejer bærer det fulde ansvar for sikker transport fra og til vores adresse efter udstyret er blevet udleveret og indtil det er afleveret på pladsen igen. Ved bestilling af transport overgår ansvaret for materiellet til lejer idet materiellet er aflæsset og evt. nøgler er afleveret som det er aftalt, ansvaret for udstyret overfår først til udlejer igen når det er klar til læsning og evt. nøgler er i udlejers hænder.

I tilfælde af maskiner og materiel som ikke fungerer korrekt, taber olie, eller på anden måde opfører sig unaturligt skal maskinen straks standses og motoren slukkes. Maskinudlejning Roskilde kontaktes derefter via telefon/SMS til +45 4098 5290 for at melde problemet ind. Vi vil derefter i fælleskab prøve at finde den bedst mulige løsning på problemet. Vi forbeholder os retten til indenfor rimelig tid at få udbedret en evt. fejl eller have en ombytningsmaskine klar, uden det giver ret til nedslag i lejen. Man vil alternativt få tilbudt materiellet uden beregning en anden dag eller forlænge lejeperioden uden beregning hvis muligt.

Har man selv hentet udstyret på vores adresse og skulle der mod forventning, ske nedbrud eller fejl på det lejde materiel, skal lejer selv bringe det lejede udstyr til vores adresse i Roskilde (Undtaget store maskiner som ikke kan bevæges grundet fejlen). Vi vil derefter hurtigst muligt få fejlen udbedret, ofte kan det klares hurtigt ved reparation eller ombytning til anden maskine. Som udgangspunkt er det kun i de tilfælde hvor lejer har booket transport af materiellet til sin adresse at vi vil sørge for afhentning eller reparation af maskinen på stedet hos lejer.

Lejer er selv ansvarlig for funktionalitet og holdbarhed af udlånte stropper og surringer i forbindelse med fastspænding af udstyret til trailer, bil eller lign. Lejer har selv ansvar for at kontrollere surring af udstyr og trailer påsætning som Maskinudlejning Roskilde har hjulpet med.

Maskiner der afhentes på kundens adresse skal placeres på kørefast underlag, nær kantsten/skel hvor tilkørselsforhold er egnede for alm  tung trafik.

Forsikring & Ansvar

Lejer har det fulde ansvar for udstyret i udlejningsperioden, både i forbindelse med evt. ansvar ved person- og materielskade men også i forbindelse med evt. tyveri, brand eller hærværk. Du skal som lejer selv stå for en evt. ansvarsforsikring af udstyret og evt. kaskoforsikring for at dække ting som hærværk, tyveri, brand, osv. Du er ansvarsmæssigt stillet på samme måde som hvis du lånte udstyret af en ven, nabo eller familiemedlem.

Lejer har pligt til at sætte sig ind i sikkerhedsinstruktioner for brug af udstyret og derudover bruge sin sunde fornuft i forbindelse med brug af maskiner og værktøj.

Der betales for leje ved booking af udstyret, yderligere forbrug af brændstof, olie og andre forbrugsmaterialer afregnes ved aflevering af udstyret. Der kan betales med kontant, kort eller mobilepay. Depositum betales ved booking af udstyret og beløbet vil sammen med lejeprisen fremgå af den sms eller email der sendes i forbindelse med booking. Størrelsen af depositum aftales ved booking af materiellet og afhænger af hvilket udstyr der lejes og lejeperiode.

 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lejeguide

Lejeguide (Læs inden udlejning)

<h4>Afhentning</h4>\r\n<p>Lejet materiel afhentes og afleveres altid på vores adresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde. Din lejeperiode starter som regel enten fra kl. 9 eller kl. 17, medmindre andet er aftalt på forhånd. Du kan altid afhente materiellet senere på dagen hvis det passer dig bedre, dog senest kl. 20.00. Hvis du ikke ser os på pladsen, ring da på tlf.: 40985290 og vi vil anvise over telefonen. Der vil altid være mulighed for at låne ramper til brug på pladsen til opkørsel/nedkørsel på trailer/bil.</p>

<h4>VEJLEDNING</h4>\r\n<p>Vejledningen til det lejede udstyr findes på hjemmesiden og bør altid læses <span style=\"text-decoration: underline;\">inden</span> afhentning af materiellet. Har du spørgsmål du ikke finder i vejledningen, så hjælper vi gerne med besvarelse ved udlevering af materiellet eller over telefonen. Vejledningen kan downloades som PDF fil på din smartphone eller computer og kan findes under hver maskine/værktøj eller under menupunktet: Information -&gt; <a style=\"font-family: inherit; font-size: 1rem;\" href=\"index.php/info/download-brugervejledninger\">vejledninger</a>.</p>

<h4>Aflevering</h4>\r\n<p>Du kan altid aflevere udstyret tilbage indenfor lejeperioden, alle dage (også helligdage og søndage) kl. 6-20. Du stiller udstyret samme sted som det udleveres på vores plads og der sendes en sms til tlf.: 40985290 for at melde udstyret er afleveret - afleveringen registreres dermed på vores kamerasystem. Det er vigtigt at alt lejet materiel altid læsses af evt. lejede trailere ved aflevering og startnøgler skal altid smides i nøgleboksen efter aflæsning af materiellet.</p>\r\n<h4>&nbsp;&nbsp;

<h4>DriftsProblemer med lejet Udstyr.</h4>\r\n<p>Opstår der driftsproblemer eller spørgsmål til lejet udstyr skal du altid kontakte os via telefonen, enten SMS eller ringe til tlf.: 40985290 med det samme problemet opstår. Ved at ringe problemet ind straks det opstår, kan vi forsøge at afhjælpe det bedst muligt, og både for din egen og næste lejers skyld er det vigtigt vi får besked hurtigst muligt. Kan du ikke komme igennem på telefonen, så send gerne en SMS til vores nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt. De fleste problemer der opstår kan som regel løses med det samme over telefonen, med vejledning og gode råd, og ellers vil vi så vidt muligt prøve at hjælpe med en hurtig reparation/ombytning af materiellet. Materiel hvor kunden selv henter det på vores adresse skal selv bringe det tilbage til vores adresse til reparation eller ombytning - har vi leveret materiellet til din adresse, sørger vi for reparation/ombytning på stedet.</p>

 

<h4>brændstof &amp; Opfyldning</h4>\r\n<p>Maskiner udleveres ikke med opfyldt brændstof medmindre dette er booket på forhånd. Du behøver derfor heller <span style=\"text-decoration: underline;\">ikke</span> opfylde brændstof inden aflevering. Det er muligt at låne tomme dunke til transport af brændstof hvis man ønsker det. Den type brændstof maskinen bruger står ofte angivet på maskinens tank og kan også findes i vejledningen for den enkelte maskine.</p>

 

<h4>Fakturakvittering</h4>\r\n<p>Vi sender en fakturakvittering til din e-mail efter udlejning, ved booking via SMS skriver du bare din e-mail hvis du ønsker kvittering tilsendt. Har du ikke modtaget den tjek gerne spamfilter og ellers sender vi den gerne igen.</p>

 

<h4>LEJEBETINGELSER</h4>\r\n<p>Lejebetingelserne for udlejning hos Maskinudlejning Roskilde kan læses&nbsp; ved at klikke på linket her:&nbsp;<a href=\"index.php/info/lejebetingelser\">Lejebetingelser</a></p>