Gulvvaskemaskine Udlejning
Lejepris: 1 døgn: 600,- | 3 døgn: 1.200,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Gulvvaskemaskine Udlejning
Til Leje
230V Stikkontakt
Gulvvaskemaskine Udlejning
Til Leje
230V Stikkontakt
Gulvvaskemaskine Udlejning
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: 1250W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 38kg.
Bredde: 40cm.
Længde: 62cm.
Gulvvasker Udlejning til private og erhverv

Leje af Nilfisk CA340 som er en af de mest brugte professionelle gulvvaskemaskiner på markedet. Den kan bruges til vask af fliser, beton, marmor, trægulve, vinyl og mange andre gulvtyper. Maskinen er udformet så den egner sig godt til arbejde på små områder, langs kanter og langs møbler og andre forhindringer. Maskinen sprøjter sæbeopløsningen ud over børsten som roterer  hurtigt og vasker gulvet, for derefter at suge det beskidte vand op igen. Den har suge-lameller monteret så den suger i begge retninger, og efter lader et let fugtigt gulv efter vask. Der mulighed for 3 indstillinger af vandforbrug (meget / let / ingen) og børstefunktionen kan også slås fra på gulvvaskemaskinen. så den bruges til vandopsugning Tankkapaciteten på gulvvaskeren er på 11 liter rent vand og 12 liter snavset vand. Kapaciteten for maskinen er anslået til ca. 600-1200kvmt pr. time.

 

Hvilken størrelse gulvvasker bør lejes?

Denne størrelse gulvvasker er oplagt at leje til vask af gulve i middelstore kontorbygninger, garager, haller, større villahuse og lignende opgaver. Gulvvaskeren har en arbejdsbredde (sugebredde) på 340mm. og børsten kører med 1.000rpm og har et tryk på 21kg. Det betyder maskinen egner sig fint til hårde trægulve, fliser, vinyl, glatte betongulve eller andre lignende underlag.

 

Gode råd ved brug og leje af gulvvaskeren

Når du benytter gulvaskemaskinen anbefaler vi alm. sæbevandsopløsning til arbejdet. Du blander vand og sæbe som du normalt ville gøre i forbindelse med arbejdet udført med en moppe/spand. Gulvvaskerens opbygning gør det let at tømme og fylde rent/beskidt vand på maskinen. Du kan også slå børstefunktionen fra og benytte maskinen som vandsuger til at fjerne vand fra gulvunderlaget.

NB! Gulvvaskeren påfyldes alm. vand/sæbe opløsning, gerne varmt vand.

 
Medfølgende udstyr ved leje af tæpperenseren
  • 1 stk. 40 meter lang 220V ledning.

Funktioner

Størrelse:
Sammenklappelig Styrebøjle
Drivkraft:
220v StikAlm. Postevand
No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.