Tæpperenser Udlejning (Semi-Pro)
Lejepris: 1 døgn: 400,- | 3 døgn: 800,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Tæpperenser Udlejning (Semi-Pro)
Til Leje
230V Stikkontakt
Tæpperenser Udlejning (Semi-Pro)
Til Leje
230V Stikkontakt
Tæpperenser Udlejning (Semi-Pro)
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: 1400W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 7,7kg.
Længde: 42cm.
Tæpperenser Udlejning til private og erhverv

Lej Kärcher SE 5.100 tæpperenser/møbelrenser som er en af de mest brugte semi-pro tæpperensere til både private og mindre erhverv. Den kan bruges til rens af tæpper, polstrede møbler, bilsæder, interiør, tekstiler, madrasser og mange andre ting. Maskinen sprayer rensemidlet/sæben ud over emnet for at opløse skidt og snavs, og suger så det beskidte vand op igen. Den har en sugeevne (vakuum) på: 210mbar og en sprøjtetryk på 1 bar. Tæpperenseren her er anbefalet til rengøring af ca. 20-25kvmt. i timen. Tankkapaciteten er på 4 liter rent vand og 4 liter snavset vand.

 

Hvilken størrelse tæpperenser/møbelrenser bør lejes?

Når du lejer en tæpperenser skal størrelsen primært vælges ud fra det areal du ønsker at bearbejde og rense. Tæpperenseren her leveres med to forskellige mundstykker - et smalt som egner sig rigtig godt til bilsæder, små møbler, madrasser og lignende opgaver. Derudover et bredt mundstykke der er velegnet til tæpper, tekstiler og større overflader. Du kan sagtens eksperimentere med de to mundstykker til forskellige opgaver - resultatet kommer ofte an på overfladen og arealet du ønsker at rense.

Vi anbefaler oftest at bruge Kärcher's egne rensevæsker, som kan fås i større supermarkeder og byggemarkeder. Du bør altid læse grundigt på flasken hvilken type materialer den kemiske rens er egnet til og først prøve dig forsigtig frem på materialet et ikke synligt sted. Alternativt kan der bruges en mild vand/sæbeopløsning i stedet for de kemiske rensemidler.

 

Gode råd ved brug og leje af tæpperenseren

Når du benytter tæpperenseren, så er det altid en god ide at prøve sig frem på et ikke synligt sted først - specielt hvis du bruger rensemidler og kemiske produkter. Både for at lære maskinen at kende, og samtidig se hvordan rensemidlet virker og reagerer på det materiale man ønsker at rense.

Vi anbefaler ofte at benytte tæpperenseren i kombination med en damprenser. Damprenseren kan blødgøre skidt/snavs med den varme damp der presses ud af mundstykket og derefter kan du bruge tæpperenseren til at vaske/suge skidtet op fra overfladen.

NB! Tæpperenseren kan påfyldes tæpperens fra byggemarkedet, eller alm. vand/sæbe opløsning.

 
Medfølgende udstyr ved leje af møbelrenseren
  • 1 stk. Gulvmundstykke (230mm.)
  • 1 stk. Møbelmundstykke (110mm.)

Funktioner

Drivkraft:
220v Stik
No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.