Jordloppe Udlejning
Lejepris: 1 døgn: 350,- | 3 døgn: 700,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Benzin 95
Jordloppe Udlejning
Til Leje
Benzin 95
Jordloppe Udlejning
Brændstof: Benzin 95
Motor: 2,5hk
Mulighed: Til Leje
Vægt: 64kg.
Bredde: XXXcm.
Jordloppe Udlejning til private og erhverv

Leje af en 64kg. jordloppe til komprimering af underlaget ved projekter med stabilgrus, råjord & jordlag, hvor man ønsker materialet komprimeret sammen og gøres  til fast underlag. Denne jordloppe fra Wacker Neuson komprimerer i en dybde på 35-40cm. En jordloppe er en egnet maskine til komprimering af jord og grus. Den stamper underlaget hårdt og hopper selv fremad under arbejdet. Maskinen har en smal komprimeringsplade på xx x xxcm. som gør den også egner sig til brug i render, smalle steder og tæt på bygninger. Maskinen bruger ca. 0,9 liter benzin i timen.

 

Hvorfor vælge at leje en jordloppe?

En jordloppe er lidt som en smal pladevibrator, men med den forskel at den "hopper" fremad under arbejdet - det betyder den også kan bruges til at komprimere jord hvor en pladevibrator mest er egnet til sten og grus. Jordloppen kan bruges til at komprimere materiale i render/udgravninger hvor man f.eks. har lagt jodvarmeslanger, dræn, elkabler eller andet. Den kan også bruges til komprimering af f.eks. stabilgrus på mindre områder eller svært tilgængelige steder.

 

Gode råd ved brug og leje af jordloppen

Kør gerne flere gange hen over materialet med jordloppen for at gøre det helt fast, og meget gerne i forskellige retninger (både diagonalt og ret). Jordloppen kører med en 2-takt motor, men har indbygget oliebeholder og doserer selv olieblanding i benzinen. Maskinen skal derfor blot fyldes med alm. 95 oktan benzin som brændstof.

NB! Jordloppen kører på alm. benzin 95. Maskinen leveres påfyldt 2-takt olie, men uden brændstof.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af jordloppen
  • Trailer med ramper: 150,- inkl. moms.

Funktioner

Drivkraft:
Benzin 95
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Hold fast!

5
Når du giver gas på jordloppen, så er det vigtigt du har godt fat i styret, når maskinen begynder at stampe og hoppe. Det kan ofte for nybegyndere være en fordel at være to personer ved brug af maskinen i starten til man lige lærer jordloppen at kende.
2023-01-24

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.