Havetraktor / Plæneklipper Udlejning

Stiga Park Royal plæneklipper som bruges primært til plænepleje af mindre og mellemstore arealer. Havetraktoren kan udover græsklipning bruges til plæne og park pleje med andet tilbehør, f.eks. som lille traktor til transport eller redskabsbærer. Det kan være tilbehør som plænelufter, vogn, tromle, rive eller andet udstyr. Klipperen er monteret med klippebord med 3 roterende knive som klipper græset effektivt og har en klippebredde på: 100cm. Klippebordet har elektrisk højdejustering af græsklipningen. Havetraktoren er som standard monteret med kuglekobling som passer på alm. trailere hvis man ønsker at bruge dem som vogn.

Drivmiddel: Benzin

Medfølgende udstyr:

 

Lejepris 1 dag: 500,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 1.000,- inkl. moms.

Du kan leje en trailer til transport af udstyret for 150,- inkl. moms i forbindelse med leje af havetraktoren så du selv kan transportere den.

N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet.

Ved græsklipning på større arealer foreslår vi vores zero-turn maskine som er noget kraftigere end havetraktoren og egner sig bedre til langt græs eller store arealer. Du kan se mere om maskinen her på dette link. Leje zero-turn plæneklipper