Havefræser / Nibbi Fræser Udlejning (Mellem model)

Skal du havefræse mellemstore opgaver eller hård jord anbefaler vi leje af denne Nibbi MAK4 med en fræserkasse på 70cm. Havefræseren er selvkørende og drives af en kraftig Lombardini motor på 11Hk. Nibbi havefræseren har 3 fremadgående + 3 bak gear og individuel PTO hastighed på fræserknivene. Den kraftige motor og fræserkasse gør maskinen kan rive mindre rødder og grene i stykker når den kører gennem jorden. Maskinen kan køres op og ned på en alm. trailer med et sæt ramper der kan lejes sammen med maskinen.

Drivmiddel: Benzin | Maskinens vægt: 155kg | Maskinens bredde: 70cm.

Medfølgende udstyr:

-Manual (Download her)

 

Lejepris 1 dag: 700,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 1400,- inkl. moms.

Du kan leje en trailer med ramper til transport af fræseren for 150,- inkl. moms i forbindelse med leje af maskinen så du selv kan transportere den. Du kan også bruge din egen trailer og nøjes med at leje et sæt ramper for 50,-

Skal du anlægge ny have eller græsplæne eller har store arealer at havefræser vil vi anbefale havefræser stor som er en lille traktor med kraftig påmonteret 125cm. fræser. Fordelen ved bredden er at maskinen hjælper med at rette jorden af og størrelsen gør du får gennemarbejdet jorden helt fantastisk så den er klar til græs.

N.B! Brændstofforbrug betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Fræserknive skal renses for rødder, jord og lign. inden aflevering ellers opkræves 300,- ekstra.

Denne kraftige Nibbi Havefræser arbejder med en fræserkasse på 70cm. og har en arbejdsdybde på ca. 14-20cm. Dybden afhænger som altid meget af jordens beskaffenhed og antal gennemkørsler. Denne størrelse er god til at bearbejde eksisterende græsplæner eller hård jord man ønsker at løsne.