Minigraver Leje Roskilde
Bobcat 320 Minigraver Udlejning

Bobcat 320 Minigraver

Minigraveren er en perfekt maskine til de mindre og mellemstore opgaver. Det kan f.eks. være anlæg af terrasser, bede, have, afretning, gravning af fundamenter, gulve, osv. Minigraveren har mulighed for diverse skovle eller tilbehør, du kan se mere om de muligheder under: Udlejning / Maskiner / Minigraver. Det er muligt at leje f.eks. tiltskovl eller planerskovl mod en mindre merpris. Minigraveren kører på Diesel og har en stærk og driftsikker Kubota motor. Bobcat minigraveren er udstyret med førerhus så man er tør og varm i regnvejr og den egner sig derfor til gravearbejde året rundt. Bobcat 320 minigraveren kan arbejde ned i en dybde af 2,0 meter.

Drivmiddel: Diesel | Bredde ved larvefødder: 98 cm. | Højde med styrehus: 221cm. | Maskinens vægt: 1600kg

Medfølgende udstyr:

 

Lejepris 1 dag: 1.200,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 2.400,- inkl. moms.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 200,- inkl. moms i forbindelse med leje af minigraveren så du selv kan transportere den.

N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Der følger brændstof med til opfyldning af maskinen og forbrug afregnes ved returnering. Hydraulisk planerskovl koster merpris på 200,- inkl. moms.