Levering af udstyr til din adresse:

Vi har mulighed for levering og afhentning af materiel på den adresse du ønsker. Prisen for levering starter på 600,- inkl. moms og dækker levering med afhentning igen for en helt kort tur. Prisen afhænger af faktorer som størrelsen på materiellet der leveres, travlhed og afstand. Ved længere afstande eller større mængder materiel koster levering mere - du kan altid få en konkret pris tilbudt ved at ringe eller skrive til os.

Ved levering af materiel skal personen på lejeaftalen eller stedfortræder være tilstede for modtagelsen, der skal fremvises billed id (kørekort / pas) og der betales ved booking af udstyret for lejeperioden og evt. depositum. Der kan betales kontant, mobilepay eller kort efter aftale. Medmindre andet er aftalt foregår levering med aflæsning ved kantsten og kunden står derefter for selv at placere materiel hvor det ønskes. Materiel skal være klar og rengjort ved afhentning og placeret klar ved stedet for aflæsning.

Det er også muligt kun at booke enten levering eller afhentning af udstyret og selv stå for transporten den ene vej fra vores lager. Prisen aftales forud for hver specifik opgave.