Diesel Flishugger

Leje af en dieseldrevet Eurotrac W11 minilæsser med stor skovl og pallegafler. Læssemaskinen er perfekt til flytning af løse materialer, paller eller andet tungt gods.

Maskinudlejning Roskilde har fået mulighed for at tilbyde en Eurotrac W11 minilæsser i udlejningen. Maskinen er perfekt til flytning af paller, løst materiale som grus og jord i skovlen, eller andre tunge ting op til 1200kg. Minilæsseren vejer selv 1650kg og kan derfor transporteres på alm. maskintrailer efter en større bil. Minilæsseren er let at køre da den har hydrostatisk fremdrift som betyder frem og bak styres med en enkelt fodpedal og selv foretager gearskift. Læssemaskinen kan køre op til 12 km/t og er knækstyret hvilket betyder den er smidig og nem at manøvrere rundt på små pladser. Maskinen kan løfte 1200kg. op i en højde på 200cm.

Maskinen er udstyret med en kraftig 26hk Kubota dieselmotor som leverer kraften til det hydrauliske system. Hydraulikken sørger for armens løftebevægelser og skovlens hældning så alt styres simpelt og let fra maskinens kontrolpult. Selv skift af skovl/pallegafler foregår med hydraulisk skifte som letter arbejdet når du bruger begge redskaber på skift. 

Minilæsser Leje