Skiveklipper Udlejning
Lejepris: 1 døgn: 500,- | 3 døgn: 1.000,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Benzin 95
Skiveklipper Udlejning
Til Leje
Benzin 95
Skiveklipper Udlejning
Til Leje
Benzin 95
Skiveklipper Udlejning
Til Leje
Benzin 95
Skiveklipper Udlejning
Brændstof: Benzin 95
Motor: 5,0hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 67kg.
Bredde: 62cm.
Skiveklipper Udlejning til private og erhverv

Lej en skivehøster til at slå kraftig og langt græs/ukrudt ned - maskinen fungerer i praksis som en stor kraftig buskrydder med klinger og arbejder som en mekanisk le. Den er benzindrevet af en 5,0hk. Honda motor og har fremdrift på hjulene der hjælper med kørslen under arbejdet. Klippehøjden af græs/ukrudt er ca. 4 cm. og arbejdsbredden er ca. 60cm. Maskinen egner sig derfor til arealer fra ca. 20kvmt og op til 2.000kvmt, og større alt efter temperament. Skivehøsteren bruger ca. 1,1 liter benzin i timen.

 

Hvorfor leje en skiveklipper/skivehøster?

En skiveklipper egner sig særlig godt til at klippe langt græs og ukrudt, specielt når det er blevet så langt at en plæneklipper ikke er egnet mere. Skivehøsteren fungerer i praksis lidt ligesom en buskrydder med klinge - en kraftig maskine der virkelig kan arbejde. Den arbejder ved det store gule hjul roterer med høj hastighed og der sidder 4 hærdede metalknive på, der ved rotationen klipper og skærer sig vej gennem græs/ukrudt i ca. 4cm. højde over jorden. Den klarer normalt fint kraftigt ukrudt som brombær, brændenælder, mindre buskskud og lignende planter.

 

Gode råd ved brug og leje af skiveklipperen

Maskinen kører med meget hurtig hastighed på knivene og det betyder at hvis man under arbejdet får slået en af de 4 knive af, så vil maskinen begynde at vibrere kraftigt og den skal stoppes straks. Det vil ske hvis man rammer en sten, noget metal eller andre hårde forhindringer under arbejdet. Undgå også træstubbe og lignende kraftige forhindringer i græsset. Vi anbefaler man ser sig godt for inden arbejdet og hvis man ikke kender området hvor man ønsker græsset og ukrudt klippet ned, så er det en god ide lige at gå det igennem for sten, træstubbe og andre forhindringer inden maskinen benyttes.

NB! Maskinen leveres uden brændstof. Ødelagte knive erstattes med 100,- pr. stk.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af skivehøsteren
  • Trailer med ramper: 150,-
  • Ramper til din egen trailer: 50,-

Funktioner

Størrelse:
Sammenklappelig Styrebøjle
Drivkraft:
2 Hjulstræk (2wd)Benzin 95
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Mistede/knækkede knive

5
Hvis maskinen begynder at vibrere unormalt under brug, så skal du straks slukke den og tjekke at alle 4 knivblade sidder rigtigt på klipperhjulet. Knivbladet kan knække eller falde af hvis du rammer en sten eller en træstub med stor kraft, så vær forsigtig når du kører i langt græs.
2023-01-28

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.