Motorsav Udlejning (Batteri)
Lejepris: 1 døgn: 300,- | 3 døgn: 600,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Li-ion Batteri
Motorsav Udlejning (Batteri)
Til Leje
Li-ion Batteri
Motorsav Udlejning (Batteri)
Til Leje
Li-ion Batteri
Motorsav Udlejning (Batteri)
Brændstof: Li-ion Batteri
Motor: Li-Ion
Mulighed: Til Leje
Vægt: 3,5kg.
Længde: Sværd (35cm.)
Stihl MSA220 Batteri Motorsav Udlejning til private og erhverv

Motorsaven Stihl MSA220 er en af de små, men kraftfulde motorsave som benytter Li-ion batteri teknologi. Den har en lav vægt på ca. 3,4kg og den egner sig derfor rigtig godt til afgrening og mindre træfældning. Den er monteret med et 35cm. langt sværd som passer fint til de mindre opgaver. Motorsaven leveres med 2 batterier og en hurtiglader - hvilket betyder du både kan arbejde og lade et batteri samtidig. Motorsavens elmotor er kraftig, og faktisk på niveau med de små benzinmodeller. Modellen påfyldes kædeolie ved hvert batteriskift, så passer det med at kæden konstant er smurt og ikke ødelægger sværdet.

 

Hvorfor vælge batteri motorsave til arbejdet?

Motorsaven her er yderst støjsvag da den drives af en elmotor - det betyder at lydniveau er lavt og miljøvenligt. Akku-motorsaven anbefales at leje til de mindre projekter og kan som sådan sagtens klare de mindre træfældninger. Maskinen har en kraftig elmotor som drives af de 2 medfølgende Li-ion batterier. Motorsaven udlejes med en hurtiglader og det betyder du kan lade og arbejde samtidig.

 

Gode råd ved brug og leje af motorsaven

Det er vigtigt at motorsavens kæde så vidt muligt, ikke kommer i nærheden af sten, jord og andre ting der slider på skarpheden. Motorsaven leveres med en lettere brugt kæde, der er funktionel til de fleste opgaver, men vi anbefaler man selv lige bruger 5 minutter på at slibe kæden helt skarp efter udlevering. Der medfølger en hurtig fil fra Stihl som gør slibearbejdet super let. Det anbefales konstant at lade det ene batteri til saven og anvende det andet imens til arbejdet. Der skal fyldes kædeolie på motorsaven hver gang der skiftes batteri.

NB! Motorsaven leveres med fil til slibning af kæden og man skal selv påregne ca. 5-10 minutters slibning af kæden pr. dag.

 
Medfølgende udstyr til motorsaven
  • Stihl hurtigtlader til opladning af batterier.
  • 2 stk. Kraftige Li-ion batterier.
  • Stihl hurtigfil til slibning af kæden.
  • Saven er monteret med brugt, funktionel kæde.
  • Motorsaven er monteret med en 35cm. langt sværd.
  • Ny kæde kan købes for 250,- inkl. moms.

Funktioner

Drivkraft:
Li-Ion Batteri
No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.