Brændeflækker Leje (Mellem)
Lejepris: 1 døgn: 300,- | 3 døgn: 600,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændeflækker Leje (Mellem)
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændeflækker Leje (Mellem)
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændeflækker Leje (Mellem)
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: EL 2000W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 52kg.
Bredde: 40cm.
Højde: 128cm.
Længde: 152cm.
Brændeflækker Udlejning til private og erhverv

Mellemstor kraftfuld brændeflækker der egner sig til de mindre og mellemstore opgaver. Maskinen kan flække brænde der er max 52cm. i længden (kløvelængde) og med en anbefalet diameter på maksimalt ca. Ø30-40cm. Brændeflækkeren bruger kraftigt hydraulisk stempel , der trykker med 5 tons som er fint til de fleste trætyper, også det lidt kraftigere og hårde.

 

Hvilken størrelse brændeflækker bør lejes?

Hvilken størrelse brændekløver du bør vælge, kommer primært an på to faktorer, den primære er længden på træstykket maskinen kan tage (52cm.), og den anden er trykkraft. Denne brændeflækker har en trykkraft på 5t, som plejer at være fint til de fleste mellem-hårde trætyper. Har træstykket mange tværgående knaster kan der med fordel ændres på retning og rotation for at lette arbejde for brændekløveren.

 

Gode råd ved brug og leje af brændeflækkeren

Opstil brændekløveren op på et fornuftigt underlag eller kraftigt bord der gør den ikke vælter ned ved brug. Brug gerne arbejdshandsker ved arbejdet. Brændeflækkeren er sikkerhedsmæssigt 2 håndsbetjent - hvilket betyder du skal bruge den ene hånd til at aktivere sort hydraulikhåndtag placeret i venstre side af maskinen, og den anden hånd til at starte motoren (pumpen) ved den sorte kontakt på strømboksen. Begge dele holdes inde samtidig og brændekløveren vil herefter begynde at skyde stemplet langsomt frem. Når knap + håndtag slippes kører stemplet automatisk tilbage og er klar til næste træstykke.

NB! Betjen altid kun maskinen en person ad gangen grundet sikkerhed.

Funktioner

Drivkraft:
220v Stik
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen

Besvær med tværgående grene/knaster

5
Prøv at vende brændesstykket på maskinen, så den modsatte ende vender mod kniven. Du kan også rotere stykket ved flækning for at lette maskinens arbejde.
2022-12-16

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.