Dumper Udlejning (Twaites 2,0t)
Lejepris: 1 døgn: 1.100,- | 3 døgn: 2.200,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Diesel
Dumper Udlejning (Twaites 2,0t)
Til Leje
Diesel
Dumper Udlejning (Twaites 2,0t)
Til Leje
Diesel
Dumper Udlejning (Twaites 2,0t)
Brændstof: Diesel
Motor: 27hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 1920kg.
Bredde: XXXcm.
Dumper Udlejning til hjælp med materialeflyt

Twaites dumper med 2,0t lastevne og kraftig 27hk Perkins dieselmotor. Maskinens store lad på ca. 1,5 kubikmeter pålæsses let med minigraver eller minilæsser. Dumperen styres med et hydraulisk-joystick, der indeholder alle 3 praktiske funktioner. Tip til aflæsning af materialer, hæve funktion af ladet så der f.eks. kan aflæsses i en container med højde sider, og dreje funktion så ladet kan drejes ud med aftipning til maskinens sider.

 

Lej en dumper til f.eks. byggeprojekter eller have/park arbejde

Maskinen køres nemt vha. hydrostatisk fremdrift. Frem og bak har begge 2 hastigheder hvad enten man ønsker langsom eller hurtig kørsel. Maskinen har 4-hjulstræk og kan derfor fint køres både på græs, grus og hårdt underlag. Hvis man ønsker, kan den udstyres med færdselslys og dermed køres på offentlig vej som entreprenør materiel.

 

Gode råd ved brug og leje af Twaites Dumper 2,0tons

Dumperen er udstyret med både drejelad og højtip. Højtip betyder ladet kan hæves yderligere over jorden og f.eks. er vedegnet ved aflæsning i containere, eller højde jordbunker. Drejelad betyder at maskinen kan dreje ladet til siderne og dermed læsse af til siderne, enten højre eller venstre. Dumperen bør ikke bruges steder med hældninger på mere end 10%. Det er ydermere vigtigt man passer på at maskinen ikke hælder væsentligt sideværts ved aftipning af læsset, da det kan føre til ustabiltet og i værste fald at maskinen vælter, specielt ved brug af højtip.

NB! Maskinen kører på alm. diesel.

 


Motorbør Udlejning
Motorbør Udlejning

Funktioner

Drivkraft:
4 Hjulstræk (4wd)Diesel
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen

Drejelad

5
Twaites Dumperen udstyret med drejeligt lad, hvilket betyder du frit kan dreje aflæsningsretningen mod enten højre eller venstre side af maskinen. Dumperen kan f.eks. køre på siden af en rende og læsse direkte af sideværts.
2022-12-23

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.