Når du afgiver bestilling  har du mulighed for at vælge levering og afhentning af udlejningsmateriellet på din adresse.

 

Vi har muglighed for at levere og afhente de maskiner og værktøj du skal bruge på din adresse - så slipper du for at skulle bruge tid og energi på transport og logistik af materiellet. Du kan også booke kun den ene tur, levering eller afhentning. Prisen for levering med afhentning igen starter ved 600,- inkl. moms og afhænger af afstand, periode og andre faktorer. Du kan altid få en fast pris på levering og afhentning af udstyret når du bestiller.
 
Når du booker levering er det vigtigt at den som lejer udstyret og har ansvaret for det, eller dennes stedfortræder forefindes ved aflæsning og der fremvises kørekort/pas og man underskriver lejeaftalen. Betalingen foregår enten som forudbetaling, eller kontant/mobilepay ved levering.
 
Pris på levering og bestilling af udstyr foregår ved at du kontakter os via kontaktformularen under kontakt, eller sender en email direkte til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt og ofte senest samme dag. Du er også meget velkommen til at kontakte os via direkte telefon på: 40 98 52 90 kl. 9-21 Fredag-Lørdag og få en pris på kørsel af udlejnings udstyr.