Udlejning af kompletpakke med minigraver + motorbør + pladevibrator. Denne tilbudspakke er perfekt til anlæg af terrasser, indkørsler og mange andre opgaver. Minigraveren og motorbøren er perfekte maskiner til anlæg og bygge arbejde hvor der skal graves af og flyttes materialer. Den motoriserede trillebør, også kaldet motorbør har hydraulisk tip som gør at den nemt tømmes for indhold. Pladevibratoren bruges til at stampe materialet så det lægger sig som et stabilt underlag til f.eks. flisegang, og meget andet.

Minigraveren kan grave ned til ca. 2 meter under jordoverfladen og der er mulighed for at få diverse størrelser skovle med ved leje af minigraveren. Til anlæg af fliser anbefaler vi en graveskovl på 20-30cm. og en planer skovl på 100cm. til at flytte materiale og evt. grave løse lag af med. Du kan læse mere om de enkelte produkter på nedenstående links.

Lejepris for Minigraver + Motorbør + Pladevibrator:
1 dags leje: 1.700,- inkl. moms.
3 dages leje: 3.400,- inkl. moms.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 200,- i forbindelse med leje af minigraveren så du selv kan transportere den.