Udlejning af kompletpakke med flishugger med hydraulisk indtræk og kompakttraktor til at drive flishuggeren. Traktoren kører på diesel og kan køre flishuggeren derhen hvor du ønsker at arbejde med udstyret i enten skoven, parken eller haven.

Flishuggeren klarer fint grene og stammer op til ca. 15cm. alt efter trætypen. Den har hydraulisk indtræk hvilket betyder den selv trækker grene og kvas ind i maskinen mens man gør mere klar til at fylde i flishuggeren. Den kan derfor arbejde mest muligt effektivt med hakning af materialet. Du kan læse mere om udstyret du kan leje ved at klikke på links herunder.

Kompakttraktoren er en lille maskine med stor kraft, det betyder den kan komme ind de fleste steder da den kun kræver en bredde på 131 cm. for at kunne komme igennem. Du kan transportere flishuggeren derhen hvor materialet skal flishugges og dermed spare mest muligt slæbearbejde.

 

Lejepris for Kompakttraktor + PTO flishugger:
1 dags leje: 1.200,- inkl. moms.
3 dages leje: 2.400,- inkl. moms.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 250,- i forbindelse med leje af traktoren så du selv kan transportere den.