Stubfræser/Rodfræser Udlejning

Stubfræser / Rodfræser

Mellemstor manuel stubfræser som nemt klarer de små og mellemstore stubbe og rødder i haver og mindre parker. Maskinen kører på alm. benzin og kan fræse ned til ca. 15 cm. under jordhøjde. Den kan transporteres på alm. lille trailer og kan trækkes rundt mellem de steder hvor der skal arbejdes med maskinen. Rodfræseren kan flyttes rundt ved håndkraft, eller trækkes efter havetraktor eller lign. Det er en god tommefingerregel at måler man diameteren på stubben der skal fræses, så tager det ca. 1-2 minutter at fræse pr. cm. den har i diameter hvis den er skåret ned. Det er dog vejledende og kan ændre sig alt efter stubbens træsort og alder - stubfræseren egner sig derfor til de mindre og mellemstore opgaver. Vigtigt: Ved stubbe over 30cm. eller hvis man har en del stubbe over Ø15cm. så anbefales det altid at booke slibning af skær som koster 300,- pr. udlejning - arbejdet går derved lidt hurtigere og nemmere med friskslebne skær som tilkøbes ved bestilling af rodfræseren.
Drivmiddel: Benzin | Bredde ved hjul: 75 cm. | Maskinens vægt: 130kg

Medfølgende udstyr:

 

Lejepris 1 dag: 600,- inkl. moms (+300,- for slibning).
Lejepris 3 dage: 1.200,- inkl. moms (+300 for slibning).

 

Du kan leje en trailer med ramper til transport af udstyret for 150,- inkl. moms i forbindelse med leje af stubfræseren så du nemt kan transportere den. Du kan også leje ramper alene for 50,-

 
N.B! Brændstof alm. 95 blyfri benzin er ikke inkluderet. Stubfræseren leveres med funktionelle, men ikke nyslebne skær. Ønsker du at bruge den til større projekter anbefaler vi du bestiller slebne skær, det koster 300,- udover lejeprisen inkl. moms.
Se stubfræseren i praktisk funktion i videoen herunder: Komplet stubfræsning af 25cm. stub i diameter: