Leje Skiveklipper / Græstrimmer

Udlejning af en kraftig græstrimmer/ukrudtstrimmer med roterende metalknive som kan bruges til at rydde højt græs, bunddække og ukrudt. Maskinen kaster materialet ud til siden efter det er klippet. Skiveklipperen er selvkørende med fremdrift på hjulene der kører maskinen fremad. Græstrimmermaskinen egner sig bl.a. til græsmateriale, brændenælder, skvalderkål, osv. Maskinen har en klippebredde på: 62cm og en klippehøjde på ca. 4cm.

Drivmiddel: Benzin | Maskinens Vægt: 68kg

Medfølgende udstyr:

-Manual

 

Lejepris 1 dag: 300,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 600,- inkl. moms.

Du kan leje en lille trailer med ramper til transport af maskinen for 150,- inkl. moms.

N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet.

 

Se græstrimmer/skiveklipper i praktisk funktion i videoen herunder:


Skiveskærer er en maskine som er ideel til at rydde og klippe bunddække, ukrudt og meget langt græs hvor andre maskiner må give op. Skiveklipperen kaster det klippede materiale ud til siden og det er let at rive græsset/ukrudtet sammen efterfølgende hvis dette ønskes. Vi anbefaler at leje denne maskine hvis du har en græsplæne der ikke har været klippet ned i mange år eller skal rydde/klippe på skrænter, bakker, grøfter eller andre ufremkommelige og ujævne steder.

Græstrimmeren her er specielt velegnet på ujævnt terren da den er let at manøvrere rundt og effektiv til klipning. Den er bl.a. yderst velegnet til at rydde jordvolde for ukrudt som brændenælder og samtidig klippe græsset ned til en pæn ensartet højde. Det meste ukrudt vil efterhånden blive udkonkurreret af græsset hvis arealet klippes jævnligt og det vil efterlad en flot ensartet grøn overflade.