Udlejning af en Italiensk Arbos traktor med 25hk og en arbejdsdygtig og kraftig 135cm. stennedlægningsfræser monteret bagpå. Fræserkassen fungerer som en kraftig havefræser der drives af traktorens motor og knuser jorden og mindre rødder. En stennedlægningsfræser hjælper med plabering og afretning af jorden så den som oftest er klar til at så i direkte efter fræsning - fræsenren hjælper med at holde sten og gammel græstørv nede i jorden og efterlader et fint såbed til anlæg af ny græsplæne, bed eller andet. Traktoren er let at betjene og har elektronisk indkobling af fræseren og vendegear som gør manøvrering frem og tilbage let at skifte mellem.

Fræseren er en kraftig maskine og har en arbejdsbredde på 135 cm. Den kan fræse ned i en dybde på ca. 20cm og gennemarbejder og blander jorden så den er luftig og porøs. Arbejdet med stennedlægnigsfræseren er perfekt til anlæg af jordstykker til beplantning og såning - vi anbefaler specielt denne maskine ved anlæg af nye græsplæner, eller genetablering af gammel plæne. Har du meget leret jord kan du med fordel lægge sand/grus/muld ud inden fræsningen og fræseren vil blande det grundigt under arbejdet.

Drivmiddel: Diesel | Maskinens totalvægt: 1600kg | Maskinens Højde: xxx cm. | Maskinens Bredde: 155cm.

Medfølgende udstyr:

-Manual (Download her)

 

Lejepris for Kompakttraktor + PTO fræser:
1 dags leje: 1.200,- inkl. moms.
3 dages leje: 2.400,- inkl. moms.
NB! Knækkede knive eller brug som medfører ekstremt slid, erstattes af lejer og koster 75,- pr. stk. Du bør derfor ikke fræse i mursten, brokker og store sten.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 250,- i forbindelse med leje af traktoren så du selv kan transportere den.

Vi udlejer også en mindre alm. havefræser til den mindre opgaver, du kan læse mere om leje af havefræseren her.