Leje Traktorfræser (Stor Model)

Leje af kompletpakke med kompakttraktor og fræser. Fræseren er velegnet til at bearbejde jord og skov arealer hvor man ønsker at løsne jorden og fjerne mindre rødder, buske og andet kvas som fræses ned i jorden. Fræseren fungerer som en overdimensioneret havefræser med traktor foran og egner sig til de større arealer og projekter.

Fræseren har en arbejdsbredde på 125 cm. og kan fræse ned i en dybde på ca. 30cm. Arbejdet med fræseren er perfekt til anlæg af jordstykker til beplantning, såning eller græsplæner. Vi anbefaler altie dette sæt til anlæg af nye græsplæner da det giver det bedste resultat. Fræserens bredde betyder den hjælper med afretning af jorden når man kører med den.

Drivmiddel: Diesel | Maskinens totalvægt: 1490kg | Maskinens Højde: 220cm. | Maskinens bredde: 131cm.

Medfølgende udstyr:

-Manual (Download her)

 

Lejepris for Kompakttraktor + Stennedlægningsfræser:
1 dags leje: 1.300,- inkl. moms.
3 dages leje: 2.600,- inkl. moms.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 250,- i forbindelse med leje af traktoren så du selv kan transportere den.

N.B! Brændstofforbrug betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Fræserknive skal renses for rødder, jord og lign. inden aflevering eller opkræves 300,- ekstra.

Hvis man ønsker kan dette sæt også lejes med et kraftigt skrabeblad som kan monteres bag på traktoren. Hvis man ænsker at rette jorden af, eller flytte lidt på den fræsede jord og planere ud anbefales det at bruge sættet med skrabeblad og fræser. Se mere om traktor skrabebladet her.