Nibbi Brik 3 Havefræser Leje (Mini model)

Havefræseren mini er ideel til mindre og mellemstore projekter - f.eks. fræsning af køkkenhaven, klargøring af bede og græsarealer eller fræsning af dyrkningsjord for at løsne jorden. Fræserkassen har en bredde på 50cm. og trækkes af en 2-hjulet Nibbi Brik 3 traktor med en 5,5hk Honda motor. Traktoren har 2 hastigheder frem og og 2 hastigheder bak - den er selvtrækkende på hjulene, så det eneste der skal styres er retningen og evt. hastighed. Havefræseren arbejder jorden godt igennem og tager let mindre rødder fra f.eks. hæk og lignende. Maskinen kan let køres op og ned af trailer med ramper.

Drivmiddel: Benzin | Maskinens vægt: 90kg | Maskinens Bredde: 52cm.

Medfølgende udstyr:

-Manual (Download her)

 

Lejepris 1 dag: 500,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 1.000,- inkl. moms.
N.B! Brændstofforbrug betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Fræserknive skal renses for rødder, jord og lign. inden aflevering ellers opkræves 300,- ekstra.

Du kan leje en trailer med ramper til transport af fræseren for 150,- inkl. moms i forbindelse med leje af udstyret så du selv kan transportere den. Du kan også leje ramper alene for 50,-.

Du kan også leje en havefræser mellem som er større og kraftigere end denne model. Den egner sig bedre til de større projekter som f.eks. fræsning af eksisterende græsplæne eller anlæg a ny plæne ved større arealer. Mellem havefræseren har en bredere fræserkasse på 70cm.

Denne havefræser (midi) er rigtig handy og god til mindre opgaver - samtidig er maskinen kraftig i opbygning og gearing hvilken gør den stærk i forhold til størrelsen. En super fin all round maskine til de fleste opgaver. Maskinens fræserkasse har en bredde på 50cm. og arbejdsdybden er ca. 12-15cm. Fræserdybden afhænger meget af jordens hårdhed og hvor mange gentagelser man fræser. Midi havefræseren er ydermere udstyret med 2 hear hastigheder, hvilket betyder du både kan vælge langsom og hurtig fremdrift uafhængigt af fræserknivenes hastighed. Denne mulighed letter arbejdet specielt på trange pladser, ved hård jordbund og andre drilske forhold.