Havefræser / Valpadana Fræser Leje (Lille model)

Havefræseren er ideel til de mindre og mellemstore projekter - f.eks. fræsning af køkkenhaven, klargøring af bede og græsarealer, fræsning af dyrkningsjord for at løsne jorden, eller meget andet. Fræseren har en bredde på 50cm. og trækkes af en 2-hjulet traktor med en driftsikker Honda motor. Traktoren har mulighed for både at køre frem og bak under arbejdet. Traktoren som driver havefræseren styres med kontrolhåndtag på armene og er selvtrækkende så det eneste der skal styres er retningen og evt. hastighed. Havefræseren arbejder jorden godt igennem og tager let mindre rødder fra f.eks. hæk og lignende. Maskinen kan løftes af 2 personer, eller køres op og ned af trailer med ramper.

Drivmiddel: Benzin | Maskinens vægt: 55kg

Medfølgende udstyr:

-Manual (Download her)

 

Lejepris 1 dag: 400,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 800,- inkl. moms.

Du kan leje en trailer med ramper til transport af fræseren for 150,- inkl. moms i forbindelse med leje af udstyret så du selv kan transportere den. Du kan også leje ramper alene for 50,-.

Vi har også en havefræser mellem i udlejning som er større og kraftigere end denne model. Den egner sig bedre til de større projekter og har en bredere fræserkasse på 70cm. Vi anbefaler specielt de lidt større modeller ved anlæg af nye græsplæner eller bede.

N.B! Brændstofforbrug betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Fræserknive skal renses for rødder, jord og lign. inden aflevering ellers opkræves 300,- ekstra.

 Denne havefræser (lille) har en arbejdsbredde på 50cm. fræserkasse. Den kan fræse ned i en dybde på ca. 10-12cm. Dybden ved de første gennemfræsninger afhænger meget af jordens hårdhed og jo flere gange man kører over med fræseren jo dybere går den ned.