Pladevibrator Udlejning (330kg)

Professionel pladevibrator som bruges til de store og krævende opgaver. Det kan f.eks. være stampning og komprimering af indkørsel med tung trafik, store parkeringspladser, gårdspladser, o.l.. Pladevibratoren her vejer 330kg er en kraftig maskine som stadig er nem at betjene og køre. Stamperen har el-start og er monteret med en dieselmotor. Stamperen komprimerer materialet ned i 70-90cm. og er derfor velegnet til de fleste professionelle opgaver, derudover er kan den både køre med frem/bak funktion. Pladevibratoren har en stor kraftig komprimeringsplade på XX x XX som hjælper med at udjævne underlaget pga. den store pladestørrelse.

Drivmiddel: Diesel | Maskinens Vægt: 330kg.

Medfølgende udstyr:

 

Lejepris 1 dag: 500,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 1.000,- inkl. moms.

Du kan leje en trailer med ramper til transport af maskinen for 150,- inkl. moms i forbindelse med udlejning af pladevibratoren, så du selv kan transportere den med videre.

N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Til de mindre opgaver anbefaler vi vores 83kg. eller 120kg. stampere.

Valg af pladevibratorens størrelse er vigtigt i forhold til tykkelsen på det lag materiale man ønsker at vibrere sammen. Du skal altid have en stamper/pladevibrator son minimum vibrerer i den dybde som du har af løst materiale. Man kan godt lægge materiale ud af flere omgange og så stanpe imellem for at undgå at skulle bruge de helt kraftige pladevibratorer. En større pladevibrator har typisk også en større vibreringsplade som maskinen kører henover det løse materiale som f.eks. grus, skærver, asfalt, o.l. En større plade hjælper yderligere med afretning af laget da bundpladen hjælper med fordeling af materialet så det ligger jævnt.