Minigraver Leje Roskilde
Leje af Eurotrac Diesel Minilæsser.

Eurotrac W11 Minilæsser Udlejning

Minilæsseren er en kraftig og alsidig maskine der lettter flytning af pallegods eller løst materiale som grus og jord. Læssemaskinen kører med en hastighed på op til 12km/t og er monteret med hydrostatisk fremdrift, hvilket vil sige den køres som f.eks. en alm. havetraktor. Minilæsseren kan løfte 1100kg. op i en højde på 200cm. Maskinen er relativ smal med en bredde på kun 110cm. og er knækstyret hvilket betyder den kan dreje skarpt. Der er monteret hydraulisk skifte så det er let at skifte mellem skovl og pallegafler via læssemaskinens betjeningspanel. Ønsker man at flytte træ, grene, halv eller lign. anbefaler vi overfaldsgreben til dette. Maskinens højde kan reduceres da overdækningen kan foldes bagover.

Drivmiddel: Diesel | Bredde: 110cm. | Højde: 155-217cm. | Maskinens vægt: 1650kg

Medfølgende udstyr:

  • - 1 x Redskab | Skovl 130cm. / Pallegafler / Overfaldsgreb (+100kr.) / Betonblandeskovl (+200kr.)
  • - Manual (Download her)

 

Lejepris 1 dag: 1.200,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 2.400,- inkl. moms.

Du kan leje en maskintrailer til transport af udstyret for 200,- inkl. moms i forbindelse med leje af minilæsseren så du selv kan transportere den. Det er muligt at leje en betonblander skovl for 200,- inkl. moms.

N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Der medfølger et stk redskab til minilæsseren, ekstra kan tilkøbes.
Se Eurotrac minilæsseren i praktisk funktion i videoen herunder:

 

Minilæsser maskinen er et perfekt værktøj til flytning af materialer under byggerier og anlægsarbejder. Maskinen er utrolig handy og kraftfuld trods dens størrelse. Der fås et stort udvalg af forskellige redskaber som hver især gør maskinen velegnet til den enkelt opgave. Som standard medfølger et redskab efter eget valg (enkelte mod merpris), men du kan altid vælge at leje flere redskaber hvis maskinen skal løse forskellige opgaver. De mest brugte redskaber til anlæg og byggeopgaver er alm. skovl og pallegafler. Vi udlejer dog også ofte minilæsseren med betonmixer skovl til betonblanding på stedet, eller overfaldsgreb som kan bruges til at flytte grenbunker, kvas, mugning eller andre opgaver.