Stubfræser/Rodfræser Udlejning

Stubfræser 15HK

Mellemstor manuel stubfræser som nemt klarer de små og mellemstore stubbe og rødder i haver og mindre parker. Maskinen kører på alm. benzin og kan fræse ned til ca. 15 cm. under jordhøjde. Den kan transporteres på alm. lille trailer og kan trækkes rundt mellem de steder hvor der skal arbejdes med maskinen. Rodfræseren kan flyttes rundt ved håndkraft, eller trækkes efter havetraktor eller lign. Det er en god tommefingerregel at måler man diameteren på stubben der skal fræses, så tager det ca. 1-2 minutter at fræse pr. cm. den har i diameter. Det er dog vejledende og kan ændre sig alt efter stubbens træsort og alder - stubfræseren egner sig derfor til de mindre og mellemstore opgaver. Det går lidt hurtigere og nemmere med friskslebne skær som kan tilkøbes ved bestilling af rodfræseren.
Drivmiddel: Benzin | Bredde ved hjul: 75 cm. | Maskinens vægt: 100kg

Medfølgende udstyr:

 

Lejepris 1 dag: 500,- inkl. moms.
Lejepris 3 dage: 1.000,- inkl. moms.

 

Du kan leje en trailer til transport af udstyret for 100,- inkl. moms i forbindelse med leje af stubfræseren så du nemt kan transportere den.

Se stubfræseren i praktisk funktion i videoen herunder:
N.B! Brændstof betales udover lejeprisen og er ikke inkluderet. Stubfræseren leveres med funktionelle, men ikke nyslebne skær. Ønsker du at bruge den til større projekter anbefaler vi du bestiller friske skær, det koster 300,- udover lejeprisen inkl. moms.