Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/5/3/maskinudlejningroskilde.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/5/3/maskinudlejningroskilde.dk/httpd.www/templates/theme1722/includes/includes.php on line 86 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/5/3/maskinudlejningroskilde.dk/httpd.www/templates/theme1722/includes/includes.php on line 86 Motoriseret Vandpumpe - Maskin Udlejning Roskilde | Leje af maskiner på Sjælland
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/5/3/maskinudlejningroskilde.dk/httpd.www/administrator/components/com_jrealtimeanalytics/models/serverstats.php on line 358
20 oktober 2018

Motoriseret vandpumpe som kan flytte store mængder vand - let og effektiv at bruge til pumpning af vand fra et sted til et andet.

Vandpumpen kan flytte 36 kubikmeter vand i timen og kan klare en sugehøjde på op til 7 meter og trykhøjde på 25 meter. Det betyder i praksis at den kan klare næsten alle opgaver i det daglige. Den er effektiv til f.eks. tømning af bassiner kældre, afvanding af områder og flytning af regnvand.

Den drives af en lille benzinmotor og vejer ca. 20 kg inkl. brændstof. Den er derfor let af flytte til stedet den skal benyttes og kræver ikke andet drivmiddel end benzin. Det betyder den kan bruges på marker, i haver, parker, osv. hvor der ikke er adgang til strøm.

Leje af Motor Vandpumpe