Booking og Ændringer

Booking og bestilling af maskiner og udstyr kan enten gøres ved at du sender en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller en sms til 40985290. Beskeden skal indeholde navn og adresse, udstyret du ønsker og lejeperiode. Du vil herefter modtage en bekræftelse retur og beløbet indbetales straks via MobilePay til 56001, Maskinudlejning Roskilde. Materiellet er først booket efter indbetalingen, enten via MobilePay eller straksoverførsel. Du er naturligvis altid meget velkommen til at ringe inden med evt. spørgsmål.

Afbestilling af udstyr foregår på sms eller e-mail. Vi refunderer som udgangspunkt ikke indbetalt lejebeløb retur på afbestillinger, men du har altid mulighed for at flytte booking til senere brug uden beregning eller have pengene tilgode til at leje andet udstyr på et senere tidspunkt. Afbestilling skal dog være foretaget min. 24 timer før lejeperiodens start. Senere afbestilling vil som hovedregel oftest have samme mulighed for flytning af booking uden berengning.


LEJEBETINGELSER

Lejeperioden vil fremgå af ordre korrenspondancen på enten mail eller sms som er foretaget ved booking. Afleveres udstyret ikke til tiden eller indenfor anden aftalt tid vil der blive pålagt fuld dagspris pr. dag udstyret ikke er os i hænde. Ønsker du at forlænge din lejeperiode skal du kontakte os for at sikre at udstyret ikke er booket til anden side og du kan derfor først forlænge lejeperiode efter du har modtaget skriftlig aftale herom.

Ved udlevering af materiellet på Maskinudlejning Roskilde's adresse, eller ved levering af materiel skal der fremvises billedid klasse 1 (pas eller kørekort) som tilhører den person som lejeaftalen indgås med og som samtidig overtager ansvaret ved betaling af lejen. Der er monteret GPS sporing på noget af det materiel der udleveres og det betyder at udstyret spores og registreres løbende.

Materiellet skal rengøres så det fremstår i samme stand som ved modtagelsen (fejes / vaskes for synlig jord, o.l.). Benzin og diesel maskiner er som udgangspunkt ikke fyldt med brændstof da lejer selv sørger for dette. Det er muligt at låne en benzindunk hvis det ønskes. Slutrengøring fakturares 300,- inkl. moms pr. påbegyndt halve time hvis maskinen ikke fremstår i rimelig stand som ved udlevering.

Transport og brug af det lejede udstyr.

Lejer bærer det fulde ansvar for sikker transport fra og til vores adresse efter udstyret er blevet udleveret og indtil det er afleveret på pladsen igen. Ved bestilling af transport overgår ansvaret for materiellet til lejer idet materiellet er aflæsset og evt. nøgler er afleveret som det er aftalt, ansvaret for udstyret overfår først til udlejer igen når det er klar til læsning og evt. nøgler er i udlejers hænder.

I tilfælde af maskiner og materiel som ikke fungerer korrekt, taber olie, eller på anden måde opfører sig unaturligt skal maskinen straks standses og motoren slukkes. Maskinudlejning Roskilde kontaktes derefter via telefon for at melde problemet ind. Vi vil derefter i fælleskab prøve at finde den bedst mulige løsning på problemet. Vi forbeholder os retten til indenfor rimelig tid at få udbedret en evt. fejl eller have en ombytningsmaskine klar, uden det giver ret til nedslag i lejen. Man vil alternativt få tilbudt materiellet uden beregning en anden dag eller forlænge lejeperioden uden beregning.

Har man selv hentet udstyret på vores adresse og skulle der ske nedbrud eller fejl på det lejde materiel, skal lejer selv bringe det lejede udstyr til vores adresse i Roskilde (Undtaget store maskiner som ikke kan bevæges grundet fejlen). Vi vil derefter hurtigst muligt få fejlen udbedret, ofte kan det klares hurtigt ved reparation eller ombytning.

Som udgangspunkt er det kun i de tilfælde hvor lejer har booket transport af materiellet til sin adresse at vi vil sørge for afhentning eller reparation af maskinen på stedet hos lejer.

Lejer er selv ansvarlig for funktionalitet og holdbarhed af lånte stropper og surring i forbindelse med fastspænding af udstyret til trailer, bil eller lign. Lejer har selv ansvar for at krontrollere surring af udstyr og trailer påsætning som Maskinudlejning Roskilde har hjulpet med.

Forsikring & Ansvar

Lejer har det fulde ansvar for udstyret i udlejningsperioden, både i forbindelse med evt. ansvar ved person og materiel skade men også i forbindelse med evt. tyveri, brand eller hærværk. Du skal som lejer selv stå for en evt. ansvarsforsikring af udstyret og evt. kaskoforsikring for at dække ting som hærværk, tyveri, brand, osv. Du er ansvarsmæssigt stillet på samme måde som hvis du lånte udstyret af en ven, nabo eller familiemedlem.

Lejer har pligt til at sætte sig ind i sikkerhedsinstruktioner for brug af udstyret og derudover bruge sin sunde fornuft i forbindelse med brug af maskiner og værktøj.

Erstatning ved brand, hærværk eller tyveri

Lejer har det fulde ansvar for erstatning af udstyr ved brand, tyveri og hærværk. Lejer er selv ansvarlig for at forsikre sig i forhold til ønske om evt. kasko- og ansvarsforsikring på udstyret der lejes.

Betaling

Der betales for leje ved booking af udstyret, yderligere forbrug af brændstof, olie og andre forbrugsmaterialer afregnes ved aflevering af udstyret. Der kan betales med kontant, kort eller mobilepay. Depositum betales ved booking af udstyret og beløbet vil sammen med lejeprisen fremgå af den sms eller email der sendes i forbindelse med booking. Størrelsen af depositum aftales ved booking af materiellet og afhænger af hvilket udstyr der lejes og lejeperiode.

 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.