Betaling for leje af materiellet foregår som udgangspunkt ved booking, der kan betales med kontant, kort eller mobilepay. Det er også muligt at betale forud via bankoverførsel. Depositum betales ligeledes ved booking og aftales individuelt for hver udlejning og afhænger af hvilken type materiel der lejes og lejeperiode. Forbrug af drivmiddel, olie og andre forbrugsstoffer betales efter aftale.

Når du lejer maskiner hos Roskilde Maskinudlejning beregner vi en lejedag som 24 timer. Det betyder at lejeperioden starter når du får udleveret maskinen og du derefter har maskinen til rådighed 24 timer pr. lejedag derfra. Afhentningstidspunktet er et vi aftaler i forbindelse med din bestilling, det kan være både formiddag, eftermiddag og evt. aften - du skal dog altid have en aftale om afhentning inden du møder op da du ellers risikerer at køre forgæves.

Du kan forhåndsreservere  og booke maskiner hos os, så er du sikker på den står klar til dit projekt. Det betyder derfor også at din lejeperiode skal være endelig aftalt når du afhenter maskinen og denne skal overholdes hvis ikke andet aftales. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os i løbet af lejeperioden for at høre om muligheden for at forlænge perioden. Afleveres maskinen ikke indenfor aftalt tid faktureres fuld leje for efterfølgende dage som perioden overskrides.

Ved afhentning af maskiner kan du leje en trailer hos Roskilde Maskinudlejning, vi udlejer trailere til de enkelte maskiner til en fornuftig pris. Du kan se mere om mulighederne under Udlejning / Trailer. Når du lejer en trailer hjælper vi gerne med udlån af stropper og evt. læsning hvis vi har mulighed for det. Du skal huske at lejer altid selv er ansvarlig for om udlånte stropper holder og det læssede materiel er korrekt læsset og surret fast.

Levering og transport af maskiner til og fra din adresse er muligt, her aftaler vi en pris inden aftalen indgås. Prisen afhænger af hvilken type maskine der skal leveres og afstand til lokation. Det er i den forbindelse vigtigt du selv personligt som lejer er tilstede ved levering da vi skal se pas/kørekort ved overdragelse af maskinen på den person som fremgår af lejeaftalen. Betaling og evt. depositum kan enten overføres forud til vores konto, eller betales mobilepay/kontant/kort ved booking.

Det er muligt at indhente tilbud på specifikke opgaver som inkluderer maskine med maskinfører. Det er ikke alle maskiner og opgaver vi leverer maskinfører til.

Benzin, diesel, kædeolie, o.l. betales af lejer, enten forud eller afregnes ved aflevering af udstyret alt efter hvad der aftales for den enkelte udlejning. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at stå for indkøb af dette. Maskiner udlejes som udgangspunkt uden brændstof og dette skal lejer selv påfylde efter behov. Dog er dieselmaskiner som udgangspunkt fyldt ved udlevering og skal derfor afleveres igen med fyldt tank. Benzin maskiner sørger lejer selv for brændstof til, og de skal derfor ikke fyldes inden aflevering.

Udvalgt Udstyr

Minigraver Bobcat
Bobcat 320 Minigraver Udlejning
Minigraver Kobelco
Leje af Kobelco Minigraver
Traktor
Traktor Udlejning
Motorbør
Motorbør Leje
Stubfræser
Stubfræser/Rodfræser Udlejning
Højtryksspuler
Leje af Nilfisk Højtryksspuler