Betaling for leje af materiellet foregår ved afhentning, der kan betales med kontant, kort eller mobilepay. Det er også muligt at betale forud via bankoverførsel. Depositum betales ligeledes ved afhentning og aftales individuelt ved booking og afhænger af hvilken type materiel der lejes og lejeperiode. Forbrug af drivmiddel, olie og andre forbrugsstoffer betales ved aflevering af materiellet.

Når du lejer maskiner hos Roskilde Maskinudlejning beregner vi en lejedag som 24 timer. Det betyder at lejeperioden starter når du får udleveret maskinen og du derefter har maskinen til rådighed 24 timer pr. lejedag derfra. Afhentningstidspunktet er et vi aftaler i forbindelse med din bestilling, det kan være både formiddag, eftermiddag og evt. aften - du skal dog altid have en aftale om afhentning inden du møder op da du ellers risikerer at køre forgæves.

Du kan godt forhåndsreservere  og booke maskiner hos os, så er du sikker på den står klar til dit projekt. Det betyder derfor også at din lejeperiode skal være endelig aftalt når du afhenter maskinen og denne skal overholdes hvis ikke andet aftales. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os i løbet af lejeperioden for at høre om muligheden for at forlænge perioden. Afleveres maskinen ikke indenfor aftalt tid faktureres fuld leje for efterfølgende dage som perioden overskrides.

Ved afhentning af maskiner kan du leje en trailer hos Roskilde Maskinudlejning, vi udlejer trailere til de enkelte maskiner til en fornuftig pris. Du kan se mere om mulighederne under Udlejning / Trailer.

Levering og transport af maskiner til og fra din adresse er muligt, her aftaler vi en pris inden aftalen indgås. Prisen afhænger af hvilken type maskine der skal leveres og afstand til lokation. Det er i den forbindelse vigtigt du selv personligt som lejer er tilstede ved levering da vi skal se pas/kørekort ved overdragelse af maskinen på den person som fremgår af lejeaftalen. Betaling og evt. depositum kan enten overføres forud til vores konto, eller betales mobilepay/kontant/kort ved levering.

Det er muligt at indhente tilbud på specifikke opgaver som inkluderer maskine med maskinfører. Det er ikke alle maskiner og opgaver vi leverer maskinfører til.

Benzin, diesel, kædeolie, o.l. betales af lejer, enten forud eller afregnes ved aflevering af udstyret. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at stå for indkøb af dette. Maskiner udleveres med fuld tank og evt. ekstra brændstof. Maskinen skal leveres retur med fuld tank og brændstofforbruget afmåles herefter og afregnes.

Udvalgt Udstyr

Minigraver Bobcat
Bobcat 320 Minigraver Udlejning
Minigraver Kobelco
Leje af Kobelco Minigraver
Traktor
Traktor Udlejning
Motorbør
Motorbør Leje
Stubfræser
Stubfræser/Rodfræser Udlejning
Højtryksspuler
Leje af Nilfisk Højtryksspuler